Lund Hundepensjonat ligger landlig til i Skiptvet kommune i Indre Østfold. Fra oss tar det ca. 15 min til Askim, 35 min til Sarpsborg og 1 time til Oslo.

Pensjonatet eies av Linda og Sasha. Sasha er førerhundtrener og har mye erfaring med trening og stell av hund. Hundene han har i trening bor hos oss og hverdagen legges opp slik vi selv vil. Han har jobbet med å trene hunder siden 2005. Vi har begge jobbet på kennel og har stor interesse for hund. Vi har eget oppdrett av labrador og chihuahua.

For oss er det viktig at hundene føler seg så trygge som mulig og dette synes vi gjøres best med et lite antall hunder, mye utetid og sosial omgang med oss som jobber på pensjonatet. Vi ønsker at alle hunder skal være så fornøyde som mulig med å bo hos oss, og vil gjøre alt vi kan for at de gjerne kommer igjen.

Hundene hos oss har god plass inne og ute og alt er trygt inngjerdet. Noen ønsker gjerne å komme å hilse på og ta en titt på stedet vårt og det har vi forståelse for. Ta kontakt for å avtale besøk.

Hos oss er alle raser og størrelser velkomne. Hunden må være fulgt opp med vaksiner. Vaksinasjonsattest medbringes ved levering.
Hunder som viser aggressive tendenser eller tegn på smittsom sykdom kan vi ikke ta i mot.

Vi ble godkjent av Mattilsynet november 2010.